Velkommen til en webshop med tøj til dig som godt kan lide at have en garderobe med sorte og hvide styles, som altid kan anvendes til alt det andet i garderoben. Vi køber alle vores basis- og trendvarer ind i sort og hvid og 4 gange om året køber vi også en af tidens trendfarver ind i vores kollektion.

Her hos Firkantt.dk er vi vilde med en god og moderne garderobe i sort og hvid, samt at basisgarderoben i sort og hvid også i orden. For os er det vigtigt at du får den garderobe, hvor du altid er sikker på at der er noget der passer til alle de andre indkøb du gør dig og at du kan modernisere den bluse fra klædeskabet, som du ikke rigtig får brugt, fordi du ikke har noget der passer til den. Men som du kan finde hos os.

Derudover mener vi at denim er en vigtig del af vores basisgarderobe, hvilket gør at vi her hos Firkantt.dk altid vil bestræbe os på at have et bredt udvalg indenfor jeans, jakker og andre lækre denim styles, som er supernem at style med alt det sorte og hvide og alle mulige andre farver.

For os er det ikke vigtigt om du følger moden eller ej, men det er vigtigt, at du får den garderobe, du altid har ønsket dig, til en god og fornuftig pris. Vi kommer derfor gerne med gode råd og vejledning til hvordan du får bygget din garderobe op, så du altid har det i skabet, som passer ind i din hverdag.

Vi fokuserer meget på at man skal kunne bruge sit tøj til alt det man ønsker og vi ved at mennesker er forskellige og vi har mange arrangementer vi skal deltage i, i vores travle hverdag. Vi har jo som oftest en hverdag, som er fyldt med arbejde, cafébesøg, forældremøder, sportslige- og festlige arrangementer, hvor der skal bruges mange forskellige slags tøj uanset om det skal være praktisk, farverigt eller moderne.

En almindelig garderobe kan variere fra det helt rene konservative look til det vilde farverige trendy look, derfor er vores miks af mærker også blandet efter stilarter. Vi fører mærker i størrelse xxs-xxxl (32-50), som har en god basiskollektion, som bl.a. Kaffe og en mere sporty og farverig kollektion, som bl.a. Superdry. Derudover vælger vi også mærker med kvalitet, hvor vi fokuserer på miljøet og hvad der er lækkert at have på kroppen, her har vi bl.a. Tiftiffy, som har mange naturprodukter i den lækreste kvalitet.

Skulle du mangle noget i shoppen eller har du spørgsmål til mærker, størrelser, inspiration eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os via vores facebookside eller via mailen kontakt@firkantt.dk.

Vi håber du bliver inspireret og får en god oplevelse i shoppen.

God fornøjelse! J

preloader