Virksomheden Firkantt.dk blev grundlagt i 2016 med hovedsæde i Fredericia.

Bag ideen om et basiskoncept i sort og hvid kommer fra Susanne, som har mere end 16 års erfaring indenfor salg og indkøb af tøj til mænd, kvinder og teenagere.

Firkantt.dk specialiserer sig indenfor basistøj til unge piger og kvinder i størrelser fra 32-56 (xxs-8xl), hvor de fine styles for det meste købes ind i sort og hvid. Derudover tilfører vi shoppen en ny farve 4-8 gange om året, som skriger af smarte designs og fine detaljer i en lækker kvalitet. Med tøj fra Firkantt.dk kan du være dig selv uden at skulle tænke over om du er for ung eller gammel, høj eller lav. Derfor har vi også forskellige mærker, som henvender sig til forskellige grupper af piger og kvinder. 

Der er tøj til både unge teens piger og kvinder i forskellige stilformer, men med dét hovedformål at du finder lige præcis DIN basisgarderobe og hvad den skal indeholde, så du kan klæde dig på lige præcis efter dine ønsker hver eneste dag, uanset om du skal på arbejde, på café eller til en festlig anledning.

Hos Firkantt.dk går vi meget op i, at man bliver og er glad for sit tøjkøb, så tag et kig i shoppen og find lige præcis de varer der skal være i din basisgarderobe. Skulle du have ønsker eller forslag til mærker, som vi endnu ikke har i shoppen er du mere end velkommen til at kontakte os på vores mail: kontakt@firkantt.dk

Du kan også besøge os i vores unikke og anderledes pop-up butik, som er indrettet i en container i Kanalbyen i Fredericia, hvor vi primært har åbent i sommerhalvåret, men vi har også lidt åbent i vinterhalvåret. I butikken vil du for det meste møde vores ejer, Susanne.

Så kommer du forbi Fredericia en dag, så kig endelig forbi vores lille pop-up butik i Fredericia´s nye bydel, Kanalbyen.

Hos Firkantt.dk tilbyder vi tøj til kvinder i str. 32-56. Tøj som kan bruges til hverdag, arbejde, fest og sport. Vi forhandler tøj i en mellemklasse pris, så alle kan være med, hvor mærker som Kaffe og Superdry er dem der fylder mest i shoppen.

Derudover fører vi mærkerne:

Lee, Wrangler, Tif&tiffy, MJ.Michaelsen, Depeche, Festival Strømper Denmark, Stylesnob, Sarlini 

Navnet Firkantt er kommet lidt ved et tilfælde, da vi gerne ville lave en shop/butik, hvor der er tøj til alle typer kvinder. Vi mener at der findes fire typer kvinder, den høje, den lave, den brede og den smalle og ingen af de fire typer kvinder nøjes med at købe tøj til hverdagsbrug og fest, der er også dem som køber tøj specifikt til arbejdet og til at dyrke sport i.  Shoppen er derfor anderledes og atypisk og med lidt kant til de fire typer kvinder blev Firkantt navnet.

Er du interesseret i at vide mere kan vi anbefale at kigge forbi Supersellers.dk hjemmeside, som har leveret inventar til vores lille pop-up butik og skrevet en lille historie om os. 

Håber I vil hygge jer med lækre varer og gode tilbud i webshoppen.

God fornøjelse!

De bedste hilsner

Susanne