VELKOMMEN TIL FIRKANTT’S WEBSHOP

Firkantt sælger tøj til kvinder i str. 32-46. Tøj som kan bruges til hverdag, sport, arbejde og fest. Vi forhandler tøj i en mellemklasse pris, så alle kan være med, hvor mærker som Kaffe og Superdry er dem der fylder mest i shoppen.

Derudover fører vi mærkerne:

Lee - jeans som passer til årstidens mode og trend.

Wrangler -  jeans med et råt og western agtigt tema foran sig.

Tif&tiffy - lækkert strik og super smarte tørklæder til kvinder der tør

MJ.Michaelsen - hatte, handsker og tasker til både mænd og kvinder.

Depeche - lækre læder- og skindbælter og tasker.

Festival Strømper Denmark - strømper i alle mulige afskygninger og farver, samt shape in undertøj.

Sarlini - et nyt mærke fra Holland producere tørklæder og andet lækkert tilbehør til vinter og sommer.

Firkantt er en lidt unik shop og butik, som også med navnet har mange sjove historier med sig.

Navnet Firkantt kom jeg lidt på ved et tilfælde, da jeg gerne ville lave en shop/butik, hvor der kunne købes tøj til alle typer kvinder. Her hos FIrkantt er det kommet os på sinde at der findes fire typer kvinder, den høje, den lave, den brede og den smalle og ingen af de fire typer kvinder nøjes med at købe tøj til hverdagsbrug og fest, der er også dem som køber tøj specifikt til arbejdet og til at dyrke sport i.  Shoppen er derfor blevet lidt anderledes og atypisk, så med lidt kant til de fire typer kvinder blev Firkantt navnet.

Firkantt startede op som webshop i Februar 2016 og har haft en stille og rolig opstart, da jeg startede virksomheden som en del af en praktikplads for mig selv under min uddannelse til Handelsøkonom. I foråret 2016 blev det muligt at låne en container i Kanalbyen i Fredericia, hvor jeg kunne sælge ud af lidt varer og samtidig markedsføre min lille nye butik og i dag 2 år senere har jeg etableret en lille fin butik i en container i C-byen, som er en lille handelsdel af det nye opførte område i Kanalbyen i Fredericia.

Er du interesseret i at vide mere kan vi anbefale at kigge forbi Supersellers.dk hjemmeside, som har leveret inventar til vores lille butik og samtidig lavet en lille historie om Firkantt.

Klik på linket herunder og I kommer lige til Supersellers side: https://www.supersellers.dk/cases-firkantt/?___store=default

Håber I vil hygge jer med lækre varer og gode tilbud i webshoppen.

God fornøjelse!